Mera Backstage

Chris kompis ar kladdesigner och har gjort sig ett namn genom brollopsklanningar och kostymer, samt haute couture for de rika hemmafruarna har som har fester titt som tatt. Nu har han dock bestamt sig for att gora killklader pa en normalare niva. Kladerna ar valgjorda - han anvander enbart bra material och har ett verkligt oga for detaljer och fargkombinationer. Kladerna ar ganska kul och en del sitter valdigt bra ocksa.

Kladstang
Nystrykna skjortor vantar pa sin agare...

PoseFor att gora sin katalog for denna forsta kollektion, anvande han vanner som modeller. Chris var en av de utvalda och jag foljde garna med for att titta backstage. Kevin, designern, ville att de skulle vara naturliga och se ut som de vanligen gor, inga konstiga leenden och sa. Chris sag ju lite val allvarlig ut pa vissa bilder, sa till slut provade de pa nagra skrattande bilder ocksa, som visade sig vara battre. Medan fotografen andrade installningar eller kollade igenom bilderna, var vi ju saklart tvugna att ta ett par bilder sjalva ocksa. Chris korde igenom sin modellrepertoar, men den basta ar anda denna klassiker.
Jag tyckte sjalv inte att ljussattningen var den basta, for det var mycket skuggor, men jag vet inte om de var fotografens 'style' eller om han bara var lat.


Chris the model
Fotografen Meng, modellen Chris och designern Kevin

Chris hade fyra ombyten men det gick valdigt fort. Det var valdigt kul att se honom sadar. Studion var ocksa fantastisk! Belagen i en lagerbyggnad var den hur stor som helst! Det var hogt i tak och stora fonster langs en hel vagg.

Ett litet urval

Bilderna som vi tog pa modefotograferingen forra manaden var mest till for facebook. Vi passade bara pa eftersom chansen bjods. Till en borjan visste jag inte riktigt vad jag skulle gora, men Angela (i blatt) som ar en bekant till mig, ar valdigt fotogenisk och naturlig framfor kameran och det var henne jag fotade forst, sa det var en bra uppvarmning. Den andra tjejen, Stephanie, ar ocksa valdigt bra framfor kameran. Spinkig och med en aningens nochalant uppsyn passar hon valdigt bra som modell...

modellkollage

Fler bilder kan ni se pa facebook.

RSS 2.0