Proffsfoton

Studio shot

 

I fredags tog vi foton till var pressrelease hos en fotograf, i studio. Det kandes ju ganska konstigt  att sta och posera, men fotografen var en gammal kompis till Chris, som jag ocksa assisterat nagra ar sedan, sa vi var ganska bekvama anda. Var pressrelease ska lansera Goldilocks™, namnhalsbanden, och da tankte vi ta en lite annan vinkel pa det hela. Sa istallet for att bara prata om produkten, lagger vi in lite information om skaparna ocksa. For vi ar ju sa himla intressanta... ;)

 

Bio pics

Ett urval av bilder...


Vi har inte helt kommit pa vad vi vill ha for 'look'. Vi maste kolla igenom bilderna, och se vad copywritern fokuserat pa i texten ocksa. Ovan ar ett smakprov pa de olika bilderna vi tog. Vi kommer att valja ut de basta snart och Photoshoppa och greja.  Vi har tankt lagga till en bakgrund med skisser pa olika namn och ord. Kommer att uppdatera de olika stegen har.

Roligaste kvallen (i Singapore) pa lange

Nu kommer en till san dar ovantat kul kvall. De oplanerade ar ju som bekant alltid bast, men den har var speciell. Chris och jag gick till en klubb dar vi skulle mota folk, men ingen kom som planerat. Efter ungefar fem sekunder (bokstavligen!) inne pa stallet, gick vi ut for att kopa ol pa 7Eleven tills resten dok upp. Pa vagen ut kom Hafez, som hangde med till 7Eleven och vi satte oss pa trappan for att kunna prata lite.

Stylemart
Stylemart - the place to be

Det var helt lojligt hog musik inne pa klubben. Jag antar att DJs maste hoja musiken sa hogt bara for att man inte ska kunna gora annat an latsas gilla musiken. Vi hade sa trevligt att vi satt dar pa trappan ett tag och vart gang blev storre och storre. Efter ett par timmar utanfor Stylemart akte vi vidare till en ny klubb som vi visste skulle vara skit redan innan vi akte dit. Val dar gick vi in fem minuter och vande, sen gick vi pa jakt efter en ny 7Eleven....

gatuol
...och ganget bara vaxte...

Eftersom det var forsta kvallen efter att vi kommit tillbaka fran Stockholm, tror jag att vi var lite jetlaggade for jag var inte ens trott. Sa trots att vi skulle jobba dagen efter lamnade vi inte kalaset forran vid halv fyra pa natten, vilket ar valdigt sent for gamla trakiga mig...

Assymmetrisk experimentering

Tillbaka i Singapore efter helt underbara tva veckor i Stockholm. Sjalvklart var det for kort men det var superkul. Jag haller lite langsamt pa att ga igenom fotona och tankte lagga upp nagra snart. Svart att valja ut bara nagra stycken! Ni kanske vet att jag klippte mig sista dagen - nedan ser ni halva frisyren.

Klipper mig
Frida dokumenterar masterverket...

Nar jag kom till Stockholm hande nagot med mitt har. Det har ju alltid varit platt, men jag tror att det var luften i kombination med att jag latit det vaxa lite for langt som det blev helt otroligt omedgorligt! Superplatt och fult varje dag! Jag har funderat pa att klippa kort lange, men visste inte riktigt hur. Min frisor i Singapore vill klippa mig jattekort,och det kan inte jag tanka mig ser bra ut pa mig! Sa nar vi at middag med Kim och Camilla och Camillas bror Jimmy (Hogberg, ni kommer kanske ihag honom fran Nacka) med flickvan Frida - som ar frisor - passade jag pa att fraga om tips. Assymetriskt var svaret pa mitt problem eftersom jag inte vill se ut som den boll jag ar sa sista dagen passade jag pa att lata Frida klippa mig. Nu kan jag visa min frisor istallet for att forsoka forklara. Till min forvaning var jag jattenojd med att kapa av haret! Det kandes inte alls konsigt efterat, som jag tycker att det ofta gor nar man klipper av mycket pa en gang.

RSS 2.0