Mera Bilder

Vi tog nagra olika stilar att valja pa till vart portratt och trots att jag gillar de har bilderna, kandes det inte helt ratt med tanke pa produkten. Istallet valde vi en lite seriosare profil till tidningarna. Jag gillar verkligen att man kan se stativen (och fotografen) i bilderna.

Sleeping


Lying


Fortsattning foljer...

Jag sa ju att jag skulle visa utveckligen med Chris och mina portrattbilder och hur vi marknadsfor Goldilocks. Vi  lade till en bakgrund med en massa ord och namn, i bilden som vi skickade till tidningarna. Forhoppnngsvis har jag tidningsurklipp att visa om ett tag....

Fortsattning

Behind the Scenes


Nu har jag inte skrivit pa sa lange att jag inte riktigt vet var jag ska borja. Jag tror det ar lattast om jag bara skippar allt det gamla, annars hankar jag efter sa mycket. Inte for att det hant mycket pa den senaste tiden anda. Mest har det varit jobb. Vi ska snart skicka ut vart nyhetsbrev och haller pa att inleda ett samarbete med ett par i Brunei vad galler Goldilocks. Dessutom jobbade vi hela forra helgen pa en modefotografering.

Backstage

Kritiska blickar kollar igenom bilderna

En van till Chris har just startat ett foretag som koper in klader fran 'kultmarken' och saljer dem for outletpriser. Till sin websida behovde de foton och da passade vi pa att visa vara smycken ocksa. Chris vaktade smyckena medan jag tog kort pa tjejerna mellan platningarna. Vi fick 'lana' tjejerna for att ta bilder for eget bruk. De ar inte modeller, utan  vanner som hjalper till, sa det var inga problem med rattigheter och betalning, som tur ar.

Fotar

Stephanie, en av de lattaste tjejerna att fotografera. Pinnig och trevlig...

Det var fem tjejer allt som allt, och flera av dem ar vana framfor kameran. Atminstone tva arbetar som modeller pa deltid och ar vana att posera. Det galler verkligen att veta hur man ska posera for att se bra ut och  hitta intressanta poser. Det spelar faktiskt mindre roll om de ar pinniga eller kurviga, huvudsaken ar att de vet hur de ska sta och se ut. De fem tjejerna var alltsa vanare an jag och jag kande mig totalt oforberedd. Forsta dagen visste jag inte riktigt vad jag skulle ta kort pa eller vad vi skulle anvanda dem till.

 

Skor i rader

Mina favoritfotoobjekt....

Efter att ha kollat igenom bilderna den forsta kvallen, sag jag lite mer vad som sag bra ut och inte, samt vilka bilder jag saknade. Jag har gjort en forsta genomgang, men tar nog ett tag till innan jag laddar upp bilderna...


RSS 2.0