Sokandet efter en kamera

Jaha, sa ar jag kameralos igen... Det kanns sa konstigt att inte ha en kamera i beredskap hela tiden. Nar jag tappade bort min senaste - efter mindre an tre manader (!) kande jag inte ens for att skaffa mig en ny kamera, for det verkar inte vara menat for mig. Men sa vantade jag nagra dagar och nu har det borjat klia i fingrarna igen!

Alltid RedoJag har spenderat hela senaste veckan pa olika fotosajter och last recensioner. Funderar pa att kopa tillbaka samma igen for den var perfekt for det jag anvander den till. Jag har ju lange varit Canon trogen och tanker nog fortsatta att vara det, men vill kolla vad for slags kameror andra marken har, sa jag vet. Manga verkar bra, men eftersom Macro ar en av de viktigaste funtionerna for mig, faller manga marken bort pa en gang.
Hittade just en Nikon camera som ser snygg och liten ut, men den har bara touch screen! Jag ar for old school for sant har - Det ar val ingen kamera om den inte har knappar! Det ar ju en liten dataskarm med objektiv! Jag som brukade forespraka vinyl over CD klagar nu over att ungdomarna inte ens ager CDs - de laddar ju bara ner och ser inte skonheten med att halla i en skiva...

Exempel pa varfor jag vill ha en kamera hela tiden...

Hittade en bild fran brollopet

upkladda
Chris och jag med brudgummen, Ritz-Carlton, Singapore.


Det blev inga bilder...

Den har posten skulle vara en uppfoljning till den forra, med en bild pa uppkladda mig och Chris. Tyvarr sa blev det inte av att ta nagot kort pa mig sjalv eftersom det inte brukar vara min forsta prioritet... Dessutom hade jag inte haft nagot att ladda upp anda, for det verkar som jag hade lite for roligt pa festen, for kameran foljde inte med mig hem. Sa otroligt irriterande! Jag kollade den hela tiden under middagen och eftersom jag bara hade en liten 'clutch' lade jag hela tiden ner den i den stora vaskan som Chris bar (med mina oklackade skor i). Men nasta dag nar jag ville kolla pa bilderna var kameran inte dar!  Det ar mindre an tre manader sedan jag kopte den efter att den forra blev stulen. Hur dum far man vara!? Jag har inte rad att kopa kameror stup i kvarten heller!

Lyxiga naglar

Jag har inte skrivit pa ett tag. Jag antar att jag inte gjort sa mycket. Men nu minsann hander det! (skojar bara) Jag var pa manikyr/pedikyr idag. Jag ska pa brollopsmiddag pa lordag och det ar antagligen den tjusigaste middagen jag nansin kommer ga pa... Det ar en kompis till Chris som gifter sig och middagen halls pa Ritz-Carlton. Det kommer vara ca 75 bord vilket innebar 750 superrika manniskor i en och samma lokal. Det galler for mig som 'juvelerare' att inte se ut som skit. Sa efter att ha bestamt mig for att anvanda ett par skor som jag kopte for flera ar sen - 'ifall att' for att de var sa billiga  - maste jag nu se till att ha farg pa tanaglarna. Nagot som jag faktiskt inte gjort sen jag flyttade hit eftersom naglarna blir helt gula och ackliga nar lacket reagerar med solen eller nat...

glitterEftersom man inte kan ha skor pa sig pa en gang efter pedikyren var jag tvungen att storta hem efter jobbet och hamta flipflops. Och nu kan jag knappt gora nanting for jag maste akta bade fingrar och tar. Det har jag inte upplevt pa manga ar... :) Men jag haller mig mina rotter trogen - inget rosa eller rott har inte - det blev silverglitter pa bade fingrar och tar. Jag antog att svart inte passar sig. Far se hur bra de haller sig till lordag.... Angest... Ska ha finklanning och finskor och sa maste jag gora nagot av haret  ocksa! Varfor ska det vara sa svart!? Till pa kopet maste jag ge minst $120 i rott paket. Herregud, jag kollade precis och det ar mer an 600kr! Maten brukar ju vara god i alla fall... Hoppas jag far sitta med roligt folk, for man sitter i princip still hela middagen - och det ar val tur det, for jag kan inte ga i mina klackar!

RSS 2.0